Prima FRESH Festival

Gurmánský festival dobrého jídla a pití v Pardubicích

Máte už plány na víkend 11. - 12. 6.? Ne? Co takhle vyrazit na dostihové závodiště do Pardubic, kde se v sobotu a v neděli koná Prima FRESH Festival. Přijeďte a zažijte 2 dny gastronomických zážitků a pohody!

Naše vinařství z Drnholce na akci nebude chybět a s dalšími 10 vinařstvími proběhnou řízené degustace těch nejlepších českých i zahraničních vín. A k vínečku zahraje pravá moravská cimbálka :)

Vinařská zóna

Prezentace špičkových českých i zahraničních vinařství, tichá vína, šampaňské a oblíbená prosecca. Zarezervujte si vstupenku na řízené degustace pod vedením zkušených sommeliérů a jako dárek dostanete kvalitní festivalovou sklenici od poslečnosti Crystalex.

Prima FRESH festival
Prima FRESH festival

Kuchařské show

Na Big Green Egg Cooking stage se po poku Zdeňka Pohlreicha objeví také Veronika "Besky" Danišová, známá z televizní show a Honza Horký, kapitán českého Národního týmu kuchařů a finalista Global Chefs Challenge.

Pivní zóna

V pivní zóně budete moci ochutnat piva z vybraných craftových minipivovarů. Na své si tak přijdou jak milovníci speciálů, svrchně kvašených APA, IPA a Stoutů, ale i klasických ležáků. Chybět nebudou ani delikatesy snoubící se s pivem.

Prima FRESH festival


NAŠE FOTOGRAFIE Z AKCE

Zpět do obchodu