Sběr a lisování vína

Letošní sběr a lisování vína

Předpokladem pro výrobu kvalitních vín jsou zdravé hrozny. Důležitou roli hraje také datum vinobraní. V bobulích dochází během zrání k mnoha změnám a ideální je stanovit takový termín sklizně, aby obsah cukrů byl co možná nejvyšší a obsah kyselin ještě dostatečný.

Letos jsme již stihli sklidit všechny naše krásné vinice. Byla to fuška, ale jako vždy nám pomáhala skvělá parta lidí a práce nám šla od ruky. A skvělou atmosféru podtrhovaly i krásné výhledy na okolní krajinu Mikulovské vinařské podoblasti. Trochu z té atmosféry můžete nasát z fotek, které jsme pro vás během prací nafotili.

Sběr a lisování vína

Oceněná vína

Vína vyrábíme výhradně z hroznů vypěstovaných na našich vinicích, které se rozprostírají v Mikulovské vinařské podoblasti. Jedná se o vyhlášené lokality proslulé svou jedinečností a vysokou kvalitou vyráběných vín, mezi které patří oblast Dolní Dunajovice - Dunajovický kopec, Plotny, Zimní vrch a Mikulov Turold.

Vína Sol Invictus získala pro svou vysokou kvalitu hned několik ocenění, která jsou satisfakcí za naši poctivou práci. Vždy nás potěší, když naše vína chutnají a ocenění od odborníků jsou takovou třešinkou na dortu.

Ochutnejte i vy vína, která chutnala odborným porotám v České republice. Připravili jsme pro vás speciální degustační (dárkové) balení oceněných vín Sol Invictus, která jsou balená v krásných dřevěných bedýnkách. V exkluzivním balení tak získáte skvělý dárek nejen pro milovníky vín. Můžete si vybrat balení po 2, 3 nebo 6 lahvích medailových vín Sol Invictus.

Kompletní nabídku dárkových vín naleznete ZDE.


Zpět do obchodu