Budoucnost vinařství SOL INVICTUS

Modernizace prostor vinařství

Vínem se zabýváme od roku 2017. V našem rodinném vinařství SOL INVICTUS vyrábíme vína v menším množství, zato poctivě a z těch nejkvalitnějších odrůd vín Mikulovska. Ve víně se tak odráží krása a ráz Mikulovské vinařské podoblasti, kde je úcta k vinařskému řemeslu a jeho historii neodmyslitelnou součástí každodenního života.

Naše provozovna a výrobna vína se nachází v obci Drnholec v budově bývalých jeslí, které byly postaveny v roce 1930. Tak jako s láskou přistupujeme k vínu a jeho tradicím, ctíme a moderně rozvíjíme i tradiční moravskou pohostinnost. Proto jsme se rozhodli nově a moderně zrekonstruovat naše prostory, aby se každý návštěvník u nás cítil příjemně, mohl si v klidu vychutnat naše kvalitní vína a rád se vracel zpět.

Nová studie vinařství

Nechali jsme si zpracovat studii, na základě které budou probíhat všechny práce a změny. Návrh pracuje s postupnou a kompletní rekonstrukcí hlavní budovy a přístavbou směrem do dvora. Vzniknou tak nové prostory prodejny, degustační místnosti a samozřejmostí je i moderní hygienické zařízení. Budeme mít nové prostory pro sklad, výrobnu a expedici vína. Přístavba směrem do dvora se skládá z dodatečných skladovacích prostor, letní přípravy jídla a letních prostor pro degustaci.

Zpět do obchodu